T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi

2023 ÇEVRiM iCi eTWINNING ULUSLARARASI YILLIK KONFERANSI

eTwinning Projeleri ile Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlarla Yaratıcılık

eTwinning Faaliyeti 2023 yılı çalışma planı kapsamında, 19-21 Ekim 2023 tarihlerinde tüm üye ülkelerden eTwinning Ulusal Destek Servisi personellerinin ve öğretmenlerin katılımıyla, "eTwinning Uluslararası Yıllık Konferansı" çevrim içi olarak düzenlenmiştir.

Konferansa her yıl eTwinning Faaliyetinde yer alan 44 ülkeden 600'den fazla öğretmen, idareci, bakanlık temsilcisi, eğitmen ve uzman katılmıştır. Program kapsamında başarılı projeler yapan öğretmenler çevrim içi ortamda ödül almış, eğitimde teknoloji kullanımı, eğitim ve yenilik, öğrenci refahı konularında uzmanlar tarafından eğitim verilmiştir. Konferansa eTwinning faaliyetinde yer alan öğretmenler ve bakanlıkta bu faaliyetten sorumlu Ulusal Destek Servisi üyeleri katılım sağlamıştır. Program 3 gün sürmüş ve katılımcılar ilgi alanlarına göre kayıt yaptırmış oldukları atölyelerde uzman eğitmenler tarafından eğitim almışlardır.

Türkiye'den davet edilen 29 öğretmenden biri olan ve ilimizi temsilen konferansa katılan okulumuz İngilizce öğretmeni Şerife Genç’i tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 20:36 - Görüntülenme: 72
  Beğen | 0  kişi beğendi