eTwinning Ulusal Destek Servisi Üyelerinin Ziyareti

eTwinning Ziyaretleri Kapsamında Ulusal Destek Servisi Üyeleri İlimizi Ziyarete Geldi

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgemizde bir çok ili etkileyen depremler nedeniyle Elazığ, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde eğitim öğretim faaliyetleri belirli tedbirlerle devam etmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Ulusal Destek Servisi üyeleri Dr. Hülya BAL (Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu), Zühal KAZANCI (Portal Sorumlusu) ve Eda Naz KORKMAZ (Ulusal Okul Ağı Sorumlusu) ilimizi ziyaret etmişlerdir. İl Müdürümüz Sn. Mehmet YİĞİT, UDS üyeleri tarafından makamında ziyaret edildikten sonra, ÇABA İlkokulu’nu ziyaret etmişlerdir. Son olarak Koç İlkokulu’nda son üç yıldır aktif olarak eTwinning projelerinde kurucu/üye olarak görev alan kalite etiketi sahibi 40 öğretmen ile bir araya gelinmiştir. Ziyarette faaliyetler ve yapılanlar hakkında sunum yapılmış, soru-cevap etkinliğiyle bilgilendirmeler yapılmıştır. Programa okulumuz öğretmeni Şerife Genç yapmış olduğu proje ile katılmış ve çıkan ürünlerini sergilediği bir stant açmıştır. Öğretmenlerin açtığı stantların gezilmesi ve fotoğraf çekiminden sonra etkinlik sona ermiştir.

06-11-202306-11-202306-11-202306-11-2023

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 09:20 - Görüntülenme: 88