Okulumuz 2 projeyle e-Twinning Platformunda Yerini Aldı

2022- 2023 Eğitim - Öğretim yılında okulumuz öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülmekte olan e-Twinning projelerine katılım sağlamıştır. Türkiye , Hırvatistan, Yunanistan, İtalya ve Litvanya ülkelerinden 15 farklı okulun katılımıyla YOUTH 4 ALL(  HERKES İÇİN GENÇLİK) projesi ile yine Türkiye, İtalya, Fransa ve Polonya ülkelerinden 7 farklı okulun katılımıyla YOUTH EVERYWHERE (GENÇLİK HER YERDE) projeleri yürütülmektedir. Bu projeler vesilesiyle öğrencilerimiz yurt içinde ve dışındaki akranlarıyla işbirliği içerisinde etkinlikler gerçekleştirecekler, web 2.0 ve 3.0 (sanal gerçeklik,3D) araçlarını kullanarak akademik, sosyal, ve bilişim teknolojileri alanında gelişme katedeceklerdir. Ayrıca zoom üzerinden online görüşmeler gerçekleştirerek yabancı dil becerilerini  geliştireceklerdir. Emeği geçen okulumuz İngilizce öğretmenlerinden  Şerife Genç'e ve Derya Dardağan'a ve  öğrencilerimize  okulumuz adına teşekkür eder , başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 10.01.2023 - Güncelleme: 10.01.2023 08:42 - Görüntülenme: 182