T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi

Okulumuz "eTwinning Okul Etiketi 2023-2024" ile ödüllendirildi

Gerekli şartları sağladığı için “ eTwinnig Okulu Etiketi” alan Avrupa ve Türkiye'deki sayılı okullardanız… 

Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol modeller olarak tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan biriyiz.

eTwinning'in başarısı açısından çok önemli olan eTwinning Okulları, değerlerinin eTwinning Okul Misyonuna uygun olduğunu gösterebilen tüm diğer okullar için birer referans noktası işlevi görür.

Okulumuz Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Avrupa'daki en büyük okul ağı, Avrupa Okul Eğitim Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalarla Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülü'ne layık görülmüştür. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Yeni nesil eTwinning Okulları, Ulusal Destek Kuruluşları ile iş birliği içinde Merkezi Destek Servisi tarafından tasarlanan ve geçtiğimiz birkaç ay içinde tamamlanan güncellenmiş başvuru sürecinin bir ürünüdür.

Yeni süreç, eTwinning Okul Misyonu ilkelerine ve okulun Misyonun temel değerlerine şu anda nasıl bağlı olduğunu veya gelecekte bunları nasıl takip etmeyi planladığını göstermek için talep edilen kanıtlara daha fazla vurgu yapmaktadır:

 

06-02-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://school-education.ec.europa.eu/tr/insights/news/etwinning-school-label-2023-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 09:31 - Görüntülenme: 35
  Beğen | 0  kişi beğendi