VIDEO PALS

"VIDEO PALS"

"Video Pals" (Video Arkadaşlığı) eTwining projesi,2023- 2024 Eğitim - Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen uluslararası bir projedir.  Gençlerin birbirleri ile kültür, dil ve sanat gibi alanlarda rahatça etkileşimde bulunmaları, birbirlerine görevler vererek sorumluluk bilincini pekiştirmeleri, ayrıca İngilizcenin yanı sıra ana dillerini de tanıtmaları amaçlanmaktadır.  Bu hedefleri gerçekleştirmek için öğrenciler belirlenen zaman çizelgesine göre video kayıtlarını oluşturup, ortak okullara yollayacaklardır. Böylelikle hem ekip ruhunu yakalamaları hem de dil becerilerini drama yoluyla geliştirmeleri amaçlanmıştır. Söz konusu proje, Hırvatistan ve Elazığ’dan 2 okulun işbirlikçi çalışmaları ile yürütülecektir. Ayrıca öğrencilerimiz dil becerilerini geliştirmenin yanı sıra diğer ülkedeki akranlarıyla iletişime geçerek farklı bir kültürü tanıyacak ve Bilişim Teknolojileri alanında gelişeceklerdir. Projeyi yürüten İngilizce Öğretmeni Şerife Genç’i tebrik eder, okulumuz öğrencilerine ve emeği geçen öğretmenimize başarılar dileriz.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 09:15 - Görüntülenme: 65